top of page
Krusevo Advise cover.jpg

Krusevo Advisor

Прашај. Дознај. Искуси.

Home: Welcome

All About Me

Krusevo Advisor - за поубав престој во Крушево

Оваа веб страна е за да го извадиме максимумот од претојот во Крушево. Ви ги даваме главните совети, нашите впечатоци за престојни настани и каде, што и како за повеќе спомени од градот наш.

Целта е на неформален начин да го претставиме Крушево во туристичка смисла.

Пишувајте ни и контактирајте не за да се дружиме во Крушево

Home: About

Предлог тури

Незаборавни искуства

Ezero nova godina.jpg

Крушевско Езеро

DSC_0631.JPG

Ски центар

Home: Tours
Home: Instagram

Contact

No. 36, Sula Mina St. Krusevo, North Macedonia

+389072264157

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
garazansko maalo zima.jpg
Home: Contact
bottom of page